Laddar

Cykel

Cykelvård - Låt din cykel hålla längre!
Med rätt cykelvårdsprodukter kan du hålla din cykel i toppskick och förhindra att den slits ut i förtid.
Cykeln utsätts för en mängd av smuts och föroreningar varje gång du använder den.
För att förhindra onödigt slitage och hålla cykeln fräsch är det viktigt att rengöra och ta hand om cykelns olika delar.
Här hittar du produkter som gör din cykelvårdsrutin enkel och effektiv!
Läs mer här

Varför ska du tvätta och ta hand om din cykel?
Förutom att det är trevligare och ser bättre ut att ha en cykel i toppskick så finns det andar fördelar med att ta hand om cykeln:


-Förläng din cykels livslängd. Cykelvårdsprodukter hjälper till att skydda din cykels delar från slitage och korrosion.
-Förbättra din cykels prestanda. När din cykel är välskött fungerar den bättre och ger dig en smidigare och mer bekväm åktur.
-Öka din cykels värde. Att ta hand om sin cykel och hålla den i toppskick ökar värdet och gör den mer attraktiv vid en eventuell försäljning.

Våra cykelvårdsprodukter:

Rengöringsmedel för cykel: Här hittar du kraftfulla och lättanvända rengöringsmedel för din cykel. Rengöringsmedlen kommer i praktisk sprayflaska vilket underlättar applicering även på svåråtkomliga ställen. Lös problemet med smuts, fett och vägdamm enkelt med någon av våra rengöringsmedel speciellt anpassade för den tuffa smuts din cykel dagligen utsätts för.

Cykelvax och Long Term Sealant: Cykelvax används för att skydda din cykels ram och andra delar från smuts, väder och vind. Vax för cykel ger även en snygg glans och gör det svårare för ny smuts att fastna. Long Term Sealant passar även prfekt som skydd mot till exempel saltrester under vintern.

Cykelfett: Här hittar du smörjmedel för både elcykel och vanlig cykel. Cykelfett används för smörjning och slitageskydd av cykelkedjor och gör att cykelkedjan skyddas mot vatten och fukt.


Din cykel är en investering, du vill att den ska hålla så länge som möjligt!
Visar 1-6 av 6 artiklar

Produkter