Laddar

Linjemarkering 2K

Här hittar du 2-komponents linjemarkeringsspray för inom- och utomhusbruk.
Linjemarkeringsfärg 2K erbjuder överlägsen hållbarhet, utmärkt synlighet och enastående prestanda på vägar och ytor där kraven på hög slitstyrka är stora.
2k betyder att det är ett färgsystem bestående av två komponenter (en härdare) vilket skapar en slitstark och tålig markering som står emot extrema väderförhållanden, tung trafik och mekanisk påverkan.
Läs mer här

Egenskaper 


Hållbarhet: Linjemarkeringsfärg 2K är konstruerad för att ha en lång livslängd och tåla slitage från trafik och yttre påverkan. Detta minimerar behovet av frekventa ommarkeringar och bidrar till kostnadsbesparingar på lång sikt.

Snabb härdning: Linjemarkeringsfärg 2K har en snabb härdningsprocess. Detta är särskilt viktigt på exempelvis platser med hög trafik där snabb återöppning av verksamhet och vägbanor är avgörande.

Motståndskraftig mot kemikalier: Färgen är motståndskraftig mot kemikalier och oljor som kan påverka traditionella markeringar negativt. Detta bidrar till att upprätthålla markeringarnas kvalitet och utseende över tid. Perfekt för industier och andra platser som utsätts för tung påfrestning.
Visar 1-1 av 1 artiklar

Produkter