Laddar

Andningsskydd FFP2 5-Pack

FFP2-andningsskydd i 5-pack
Artnr: ORI-792305-ME
119 kr
 
Leverans:  Tillfälligt slut
Produktbeskrivning
Airnatech FFP2-andningsskydd är en vikbar engångsmask som är tillverkad med ett femlagers skydd. Denna FFP2-mask är utformad med ergonomi i åtanke för att underlätta andning. Airnatech FFP2-andningsskyddet anpassar sig efter ansiktet och är utformat för att vara bekvämt att bära och sitta bra över näsa och mun.

Detta andningsskydd har en filtreringseffektivitet på upp till 95%, det filtrerar bort smuts och främmande partiklar i luften för att skydda användaren från partiklar, såsom luftburna smuts, rökdimmor och aerosoler. Det ger ett högt skydd mot skadliga ämnen i luften.

Airnatech FFP2-andningsskyddet är avsett för engångsbruk och bör bäras i högst 8 timmar. Det är speciellt utformat för att begränsa spridningen av Covid-19-viruset och skydda din hälsa.

Förpackningen innehåller 5 stycken andningsskydd. Skyddets hållbarhet är 2 år från tillverkningsdatumet och förvaras i den individuella förpackningen. Produkten är tillverkad i Spanien.

Vad är då en FFP-mask?
En FFP-mask är ett filtrerande andningsskydd som används för att skydda mot skadliga aerosoler och små partiklar i luften. FFP-masker täcker både mun, näsa och haka och det är viktigt att de sitter tätt intill huden för att erbjuda maximalt skydd. Observera att skägg inte är förenligt med användningen av en FFP-mask. Till skillnad från vanliga munskydd är FFP-masker utformade för att skydda användaren från partiklar i luften.

Förkortningen FFP står för "Filtering Facepiece" (filtrerande ansiktsskydd) och P för "Particles". FFP-maskerna kommer i tre olika skyddsklasser (1-3) där varje klass erbjuder filtrering av partiklar i olika storlekar. FFP1 ger det lägsta skyddet, medan FFP3 ger det högsta skyddet. FFP-maskerna är certifierade enligt standarden EN 149.

FFP1-andningsskydd är avsedda för miljöer där farliga aerosoler eller damm inte förekommer. Dessa masker filtrerar främst bort damm för att förhindra att det andas in. De har en filtreringseffektivitet på minst 80% för partiklar i storlek upp till 0,6 µm. De används ofta inom byggindustrin.

FFP2-andningsskydd är avsedda för miljöer där det finns skadliga partiklar i luften. Dessa masker filtrerar minst 94% av partiklar i storlek upp till 0,6 µm. De är vanligtvis använda i yrken där man utsätts för farligt damm, aerosoler eller rök.

FFP3-andningsskydd filtrerar 99% av alla partiklar i storlek upp till 0,6 µm. De ger ett högt skydd mot ämnen som asbest och används ofta inom kemiindustrin.
Egenskaper
Specifikationer
Lagersaldo: 0

Andra köpte även