Laddar
Teknos

Biora Air Väggfärg Luftrenande

Luftrenande matt väggfärg. Glans 5
Artnr: BIORAAIR

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
 
 
Antal: 

Fyll i dina kulöruppgifter nedan

Obs! Ångerrätt gäller ej blandade kulörer
Valfri NCS-färgkod eller RAL-kulör:
?

Fyll i dina kulöruppgifter nedan

Obs! Ångerrätt gäller ej blandade kulörer
Valfri NCS-färgkod eller RAL-kulör:
?

Fyll i dina kulöruppgifter nedan

Obs! Ångerrätt gäller ej blandade kulörer
Valfri NCS-färgkod eller RAL-kulör:
?
Leverans: 
Produktbeskrivning
BIORA AIR - Luftrenande Vattenburen väggfärg för Renare Inomhusmiljö

Skapa en hälsosam och fräsch inomhusmiljö med BIORA AIR, den innovativa luftrenande vattenburna väggfärgen som inte bara förvandlar dina väggar utan också förbättrar luftkvaliteten. Denna avancerade färg är speciellt utformad för torra utrymmen inomhus och fungerar som en effektiv luftrenare genom att eliminera aldehyder och omvandla dem till ofarliga föreningar.

Funktioner och Fördelar:
Luftrenande Teknologi: BIORA AIR är utvecklad med en unik egenskap som binder och neutraliserar aldehyder i luften, vilket resulterar i en renare och hälsosammare inomhusmiljö.

Enkel Applicering: Färgen är lätt att applicera och ger en jämn täckning. Med enkelheten i appliceringen blir BIORA AIR det perfekta valet för både DIY-entusiaster och professionella målare.

Bra Nötningsbeständighet: Med en hög slitstyrka och nötningsbeständighet garanterar BIORA AIR att dina väggar förblir vackra och fräscha över tiden.

Användningsområden:
Hem: Idealisk för barnrum, vardagsrum och sovrum där en ren och hälsosam luft är av största vikt.

Offentliga Platser: Passar perfekt för hotellrum, korridorer, kontor och klassrum där människor samlas och en optimal inomhusmiljö är avgörande.

Applicering:
BIORA AIR kan användas på olika underlag, inklusive betong, puts, spackel, tegel och byggnadsskivor. Den kan också användas för ommålning av gamla alkyd- och dispersionsfärgsytor, vilket ger gamla ytor en ny och fräsch look samtidigt som luftkvaliteten förbättras.

Kvalitetstestad:
Produktens luftrenande effekt har testats enligt standarden ISO 16000-23 av ett oberoende laboratorium. Denna standard används för att bedöma byggmaterialens förmåga att minska koncentrationen av formaldehyd i inneluften.

Skapa en renare och hälsosammare inomhusmiljö med BIORA AIR - färgen som inte bara gör ditt hem vackrare utan också friskare.


Egenskaper
Användningsområden: Inomhus
Glans: Matt
Täckförmåga: 5 - 8 Kvm / Liter
Storlek: 0,9 Liter , 2,7 Liter , 9 Liter
Specifikationer
Lagersaldo: 0
Frakt:

Se fler varor

Andra köpte även