Laddar
26
Autosol

Tvättpaket för hösten

Artnr: T-cleankit
805 kr / 599 kr
Antal:

Lägg i kundvagnen

Fyll i dina kulöruppgifter nedan

Obs! Ångerrätt gäller ej blandade kulörer
Färgkod / Kulörnamn :
?
Registreringsnummer:
Leverans:  1-2 arbetsdagar
Produktbeskrivning
AUTOSOL® Insect Remover löser effektivt insektsrester och envis smuts på glas, lack, krom och plastdelar. På grund av dess gel-liknande konsistens förblir produkten där den behöver verka, vilket säkerställer en optimalt effekt.

AUTOSOL® High Performance Wheel Cleaner
 tar lätt bort envis smuts som inbränt bromsdamm, rester från gummi och tjära plus andra föroreningar från våra vägar. Säker användning på alla stål och lättmetallfälgar, hjulfälgar och navkapslar. Skapar också en Non-stick effekt för att göra framtida rengöring lättare. Den är syrafri och attackerar inte heller ytan runt hjulkanten eller hjulbultarna. Den innovativa flaskan skyddar miljön genom att arbeta utan skadliga drivmedel.

AUTOSOL® Car Shampoo är en stark men skonsam rengöring med en frisk doft. Produkten är lämplig för alla lacker, målade och omålade plaster, glasrutor, gummitätningar och metallkomponenter (t.ex. dekorativa kromlister). Lämplig också till strålkastare tillverkade av polykarbonat och för bakljus av PMMA eller perspex. Skyddsskikt så som vax och tätningsmedel påverkas inte av AUTOSOL® Bilschampo.

Bear Claw Scratch Free Premium Wash Mitt Riktigt lyxig tvätthandske av syntetisk björnpäls. Handsken håller över 5 gånger sin egen vikt av vatten/schampo blandning. Givetvis går Bear claw att tvätta i tvättmaskin, undvik sköljmedel bara. Den gillar att blåsas rent med tryckluft ibland för att bli riktigt fluffig igen.

Bättringsfärg till bil i lackstift Lättanvända penselflaskor för att fylla stenskott och mindre skador i bilens lack. Den ena flaskan är fylld med billack som matchar kulören på din bil. Du fyller själv i bilens färgkod och övriga uppgifter som vi efterfrågar här ovan när du beställer.

Den andra flaskan är fylld med klarlack som skyddar och ger en fin högblank yta. Flaskorna kan användas om och om igen utan att färgen torkar i flaskan. Bättringsfärgen tål alla de kemiska påfrestningarna bilar normalt utsätts för tex. avfettning, bensin, polering, och maskintvätt. 

Egenskaper
Specifikationer
Lagersaldo: -2

Tillbehör

Se fler varor

Andra köpte även