Laddar
Chemical Guys

Chemical Guys - Innerclean APC 473 ml

Färdigspädd APC för att rengöra så gott som alla ytor och typer av material.
Artnr: SPI66316
269 kr
 
Lägg i kundvagnen
Leverans:  1-2 arbetsdagar
Produktbeskrivning
Chemical Guys Inner Clean - Effektiv snabbrengöring som ger glans & UV-skydd
Inner Clean är en snabb detailer som torkar bort smuts, damm och fingeravtryck från invändiga ytor och återställer en skarp OEM-glans samtidigt som den skyddar mot skadliga UV-strålar. Utan ordentligt skydd mot UV-solljus kan plast- och vinyldelar spricka och blekna. Behandling av invändiga ytor med Inner Clean ger dem förstklassiga solskyddsmedel och UV-avvisare för att skydda dem från nedbrytning på grund av solljus. Antistatiska medel ser till att damm och smuts stöts bort. Inner Clean är enkel att använda och lämnar inga rester. Inner Cleans enzymatiska lukteliminatorer eliminerar dålig lukt från grunden och lämnar istället en fräsch dofr av ananas!

Fördelar med Inner Clean
- Rengör, skyddar och ger glans
- Enstegsrengöring
- Lägger till UV-skydd för att skydda mot blekning
- Antistatiska medel stöter bort damm och smuts
- Rengör snabbt utan att lämna rester efter sig
- Återställa det fabriksfräscha utseendet

Användningsområde
Använd Inner Clean för att snabbt ta bort smuts, damm och fingeravtryck från instrumentbrädor, dörrpaneler, rattar, växelspakar, vinylsäten och mer. Inner Clean ger liv tillbaka till torra och försummade invändiga ytor och återställer glansen av ett fabriksfräscht utseende.

Såhär använder du Inner Clean
Spraya Inner Clean på smutsiga ytor. Torka upp smuts, damm och föroreningar med en mikrofiberduk.

Applicera några lätta sprayer på en ren mikrofiberhandduk. Torka försiktigt av den inre ytan för att ta bort smuts, damm och fingeravtryck. När ytan är ren, vänd över mikrofiberduken till en ren sida och polera bort eventuell överflödig produkt som finns kvar.
Egenskaper
Specifikationer
Lagersaldo: 1

Se fler varor

Andra köpte även