Laddar
16
Chemical Guys

Chemical Guys - Hydrosuds 473 ml

Schampoo med keramiska egenskaper, ger häpnandsväckande glans.
Artnr: CWS21216
359 kr / 300 kr

Kampanjvara

Antal:
6
 
Lägg i kundvagnen
Leverans:  1-2 arbetsdagar
Produktbeskrivning
Chemical Guys Hydrosuds - Högskummande bilschampo som ger häpnandsväckande glans!
HydroSuds Ceramic Car Wash Soap är ett högskummande bilschampo infunderad med SiO2 för att ge keramiskt skydd och glans för en häpnadsväckande glans.
Bland Chemical Guys bilschampon är Hydrosuds speciellt utformat för att ge Si02-skydd och en glansig finish. Hydrosuds ger ett riktigt rikligt skum och är säkert för keramiska beläggningar.
Hydrosuds är ett tidsbesparande sätt att ta hand om bilen, Si02 är huvudingrediensen i keramiska beläggningar och tack vare att Hydrosuds är berikat med denna formula så både tvättar och skyddar du bilens lack i ett enda steg!
Hydrosuds hjälper till att förlänga livslängden på befintlig keramisk beläggning och ger en hydrofob yta till bilar utan keramisk beläggning.

Fördelar med Cohemical Guys Hydrosuds
- HydroSuds är infunderad med nano SiO2 (kiseldioxid), som lämnar efter sig keramiskt skydd och otrolig glans. Den här formulan hjälper till att stöta bort vatten, smuts och andra föroreningar och håller din bil ren länge.
Helt otroligt tjockt skum, skummet fäster vid lacken och kapslar in smuts och ger en ultrablank finish.
- Hudrosuds är koncentrerat och kräver väldigt liten mängd schampo vid varje tvätt.
- HydroSuds är det perfekta eftervårdschampot, som förbättrar hållbarheten och glansen på befintlig keramisk beläggning, tätningsmedel eller vax.

Användningsområde
Använd den på en icke-belagd bil för att lägga till hydrofobiska egenskaper eller på en redan belagd bil för att ge nytt liv till dess keramiska beläggning med en enkel tvätt och torkning. Maximera livslängden på din beläggning samtidigt som du fräschar upp utseendet och lämnar efter dig en glasliknande finish.

Såhär använder du Hydrosuds
Skaka väl innan användning och förskölj fordonet för att ta bort lös smuts och skräp.
För hinktvätt
3-5cl schampo i 19L vatten. Aktivera skum genom att blaska runt tvätthandsken/svampen kraftigt. Alternativt spruta vatten ner i hinken någon sekund. Tvätta ytan med tvätthandske/svamp och schampoblandningen. Skölj sedan med rent vatten och torka med en bra mikrofiberduk.
För skumpistol eller skumlans
30cl vatten och ca 3cl schampo ger bra skum och brukar räcka till 1 bil. Högre dosering schampo ger ännu kraftigare skum. Spraya fordonet med tjockt tvättskum för att skydda lacken mot virvlar och repor. Skölj med rent vatten och torka med en förstklassig mikrofiberhandduk.
Egenskaper
Doft: Godis
Finish: Högglans
PH: Neutral
Storlek: 473 ml
Specifikationer
Lagersaldo: 7

Se fler varor

Andra köpte även